U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie is....Marjolein JettenMarjolein Jetten

 

Marjolein Jetten

Ben je op zoek naar een nieuwe wending in je carrière? Ga je solliciteren en heb je een goed CV en/of sollicitatiebrief nodig? Ben je goed voorbereid op je sollicitatiegesprek? Weet je al wel wat je niet wilt maar dát wat je wel wilt heb je nog niet scherp op je netvlies? Wil je meer inzicht in welke richting je je zou kunnen ontwikkelen? Wat zijn je affiniteiten, competenties, inzicht en vaardigheden?

Misschien kan ik je helpen. Al meer dan 25 jaar bestaat mijn werk uit mensenwerk: van LoopbaanCoach, Manager Werving & Selectie, Assessor tot Trainer.  
Mijn ervaring zet ik graag in, om jou als sollicitant of werknemer op te laten vallen en in je kracht te zetten. Dit kan zijn met een goed CV,  een overtuigende sollicitatiebrief of voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Door mijn ervaring in de werving & selectiebranche én als loopbaancoach weet ik als geen ander waarop bij een sollicitatie wordt gelet m.b.t. CV, sollicitatiebrief én het sollicitatiegesprek. De ervaring leert dat je met een beetje hulp jouw kans op die door jou geambieerde baan vergroot (zie ook testimonials en check mijn LinkedInprofiel op: https://nl.linkedin.com/in/marjoleinjetten)!

Sinds 2 jaar heb ik mijn eigen bureau: Jetten W&S Partner|careers in motion, voor Sollicitatietraining, Loopbaancoaching en Werving & Selectie. Ook hier staat de werkzoekende en werkende mens centraal. Tijdens Loopbaancoaching komt regelmatig de vraag naar voren hoe een nieuw CV of sollicitatiebrief te maken dat bij iemand persoonlijk past. De dienstverlening die we bij CV-opmaat hebben ontwikkeld sluit daar perfect op aan!  

Hoe ik werk? Ik zoek altijd ‘de mens achter de mens’. Door goed te luisteren, door te vragen en met een persoonlijke en flexibele opstelling probeer ik te achterhalen wat jou drijfveren en jou carrière-perspectieven zijn. Op basis van het persoonlijke gesprek en de informatie kan ik het CV en/of sollicitatiebrief schrijven die helemaal bij je past. 

Ook kan ik je helpen je goed voor te bereiden op het sollicitatiegesprek op een wijze die bij jou past. Wil je weten hoe je in je carrière meer tot je recht komt? Dan is loopbaancoaching wellicht meer iets voor jou. 

Mijn kennis en ervaring strekt zich inmiddels uit van samenwerking met Directeuren tot HR Managers, van secretaresse tot conciërges. Bij grote commerciële bedrijven tot en met MKB en non profit organisaties. De mens staat hierbij altijd centraal. 

Daarnaast neem ik zitting in de Raad van Toezicht van een Onderwijsstichting.