U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR EEN VAN ONZE VACATURES? OF KEN JE IEMAND DIE VOLDOET AAN HET PROFIEL? LAAT HET ONS WETEN EN MAAK KANS OP EEN VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT CV!


Hoe werkt het?
Ken je iemand die voldoet aan het gewenste profiel / iemand die geïnteresseerd is in een van onderstaande functies, laat het ons weten en/of laat deze sollicitant jouw naam doorgeven. Wie weet win jij of de sollicitant je CV speciaal op maat gemaakt!


Vergroot je kans om uitgenodigd te worden voor het eerste sollicitatiegesprek: CV-opmaat werkt!
Met je CV wil je een uitstekende eerste indruk maken op de recruiter of personeelsadviseur. Je wilt een professionele indruk maken én opvallen tussen de CV’s van alle sollicitanten. 
Maar hoe? Het lukt niet altijd om een professioneel CV te maken dat aan alle voorwaarden voldoet. De inspiratie ontbreekt, de juiste toonzetting en je vraagt je af: aan welke voorwaarden voldoet een modern CV?  


Met een CV van CV-opmaat maak je meer kans om uitgenodigd te worden voor een eerste gesprek!

Wat is de bedoeling?
Stap 1. Solliciteer op een van de onderstaande vacatures óf maak iemand attent op een van de onderstaande vacatures.
Stap 2. Kies op de website van CV-opmaat een layout die je mooi vindt. De lay-outs waaruit je kunt kiezen, kun je hier vinden. Maak een keuze welke layout én kleur jij het mooist vindt.
Stap 3. Stuur een e-mail met je naam en/of eventueel die van de sollicitant, je/jullie huidige CV, het CV-opmaat van je/jullie keuze en eventueel foto naar info@cv-opmaat.nl

Prijzen en trekking? 
De trekking  van “Win je CV in de door jou gewenste layout en kleur” wordt gehouden op 29 september 2016. 
De winnaar ontvangt persoonlijk per e-mail bericht en binnen 10 werkdagen zijn of haar nieuwe CV. 
Let op: Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar wordt met de gewonnen layout vermeld op de website en krijgt persoonlijk bericht. We zouden het zeer waarderen als de winnaar een persoonlijke foto en referentie wil e-mailen voor plaatsing op de website en Social Media.

De winnaar ontvangt een ‘CV Content’: We zetten het CV in de gekozen lay-out en kleur zodat het CV bij je sollicitatie extra opvalt. We kijken bij je CV naar:

  • Gebruik van een prettig, leesbaar lettertype, tekengrootte en regelafstand.
  • Spellingscontrole.
  • Opname van een link naar je LinkedIn profiel.
  • Je ontvangt je nieuwe CV in een versie van Microsoft Word en in PDF format.
  • Optioneel is een opname van je profielfoto in je CV. Graag vooraf per e-mail aanleveren.
  • Daarnaast ontvang je eventueel nog tips ter verbetering van de inhoud.

Zijn er kosten aan verbonden?  
Er zijn geen kosten aan verbonden. Leuk toch? Als je wint, weet je meteen hoe een professional naar jouw CV kijkt, krijg je advies over je CV, een nieuwe layout en dat helemaal gratis!


Klik hier voor de vacatures


Heb je een vraag?
Voor vragen kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Marjolein Jetten: 06 29 33 2916

Op de hoogte blijven van de nieuwste sollicitatietrends en activiteiten van CV-opmaat? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Volg ons via Facebooktwitter en LinkedIn.

Een hartelijke groet,

Marjolein Jetten