U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sollicitatietraining

 

Succesvol solliciteren kun je leren! 
H
eeft u hulp nodig bij het voorbereiden op uw sollicitaties of op een belangrijk sollicitatiegesprek? Wordt u regelmatig uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek maar lukt het niet om tot de laatste ronde te komen?  Wilt u graag meer succesvol solliciteren en kunt u hulp gebruiken bij het voeren van sollicitatiegesprekken? Dan is een persoonlijke en maatwerk sollicitatietraining wellicht iets voor u! Marjolein Jetten heeft al veel mensen verder kunnen helpen: diverse mensen hebben na het volgen van een sollicitatietraining een (of twee!) contracten(en) aangeboden gekregen! Zie ook LinkedIn.
Lees hieronder verder..

In de sollicitatietraining komen diverse aspecten van het solliciteren aan de orde. Ook op basis van uw behoefte. Denkt u aan het opmaken van uw CV voor verschillende functies, het schrijven van een overtuigende motivatiebrief en het hanteren van gesprekstechnieken bij sollicitaties. Maar ook: wilt u weten hoe u Social Media kunt inzetten om te solliciteren, heeft u advies nodig bij het zoeken naar voor u geschikte vacatures en vraagt u zich af wat voor u interessante vacatures zijn? CV-opmaat kan u helpen deze te vinden. Onze training is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Passend bij u, de vacature en de organisatie waar u wilt solliciteren.


Marjolein Jetten is een professionele HR Consultant met meer dan 20 jaar ervaring in Werving & Selectie. Zij helpt u graag met een succesvolle voortzetting van uw carrière m.b.v. sollicitatietrainingen!

 

Sollicitatietrainingen op maat

De training bestaat uit twee sessies: Module 1 en Module 2 (Zie hieronder) 

Vanzelfsprekend dienen er zich voldoende kandidaten te hebben aangemeld per training.

Kosten per persoon per training zijn: € 50,-. Inclusief koffie en thee.

Meld je hier aan als je wilt deelnemen aan de training

Module 1. Maak een Sollicitatieplan 

Deze training kan individueel of in groepsverband worden gegeven. Individueel betreft het een maatwerktraining toegespitst op uw persoonlijke wensen en behoefte t.a.v. uw carrrière. In groepsverband (max. 6 deelnemers) leert men van elkaars ervaringen en doet veel inspiratie op!

In deze training komen veel facetten van solliciteren in de huidige arbeidsmarkt aan de orde. 

In een persoonlijke intake bespreekt u samen met Marjolein Jetten en/of Rob Keehnen uw achtergrond en huidige situatie en komen uw wensen en verwachtingen t.a.v. de training en uw carrière aan bod. Waar moet u op letten bij het schrijven van een sollicitatiebrief en hoe maakt u een interessant CV, passend bij de door u gewenste functie en de huidige arbeidsmarkt? Na deze sollicitatietraining bent u goed in staat om succesvol te solliciteren: U heeft een sollicitatieplan dat geheel voor u van toepassing is: u weet hoe u kunt zoeken naar geschikte vacatures, u weet hoe u een goede sollicitatiebrief te schrijven, heeft een goed CV en een Linkedin Profiel. U heeft de basiskennis om te gaan netwerken en vaardigheden en hoe u het sollicitatiegesprek kunt voorbereiden en voeren. 

 

Module 2. Het voeren van een Sollicitatiegesprek
Na een persoonlijke intake waarin zaken aan de orde komen zoals opleiding, werkervaring en achtergrond of na de training Sollicitatieplan, vindt de Training Sollicitatiegesprekken plaats.
U leert verschillende gesprekstechnieken herkennen en hanteren en oefent sollicitatiegesprekken onder leiding van een ervaren W&S Consultant. Na de training bent u goed in staat om een sollicitatiegesprek voor te bereiden en te voeren. U bent zich bewust van uw sterke en aandachtspunten en motivatie en weet deze uitstekend in te zetten bij uw sollicitatiegesprek. U ontvangt daarnaast op uw persoonlijke situatie toegesneden 'Tips' en 'Trics' voor een succesvolle sollicitatieprocedure.   

Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijke coach en begeleiding naar een een nieuwe functie dan is persoonlijke coaching door Marjolein Jetten wellicht een passende aanvulling. Kijkt u hiervoor ook even op www.jettenwspartner.nl.