U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwsbrief december 2016  

 

‘De economie trekt aan’ en ‘Nederland is officieel uit de crisis’ hebben we de afgelopen periode mogen vernemen.  Dit was ook bij CV-opmaat te merken: het aantal sollicitaties neemt toe en we kregen veel aanvragen om een CV, motivatiebrief en/of LinkedInprofiel te laten maken. Vanzelfsprekend allemaal Op Maat!
Ook hebben we weer individuele  sollicitatietrainingen gegeven. Deze zijn zeer succesvol gebleken: de meeste mensen hebben inmiddels een contract op zoek en in sommige gevallen kon men zelfs kiezen uit 2 arbeidsovereenkomsten! Heel fijn, vooral omdat sommige kandidaten al vaak waren afgewezen, zelfs regelmatig in de laatste ronde.
Vanwege het succes van de individuele sollicitatietrainingen willen we dit in het nieuwe jaar ook groepssollicitatietrainingen aanbieden. Hiervoor kun je je aanmelden op de website van CV-opmaat.

Wat hebben we dit kwartaal nog meer gedaan?

  • Op 10 oktober j.l. organiseerden we “Met je CV aan de wandel” in Zandvoort. Tijdens deze wandeling hebben we veel werkzoekenden een advies kunnen geven over hun CV en bruikbare sollicitatietips gegeven. Het verslag hiervan kun je lezen op:  http://www.cv-opmaat.nl/welkom/activiteiten-events/verslag-je-cv-aan-de-wandel-maandag-10-oktober-2016/

  • Op 31 oktober was de trekking van de wedstrijd “Win een nieuw CV” waarbij Simon Toornstra een door hem gekozen CV heeft gewonnen. De heer Toornstra heeft per e-mail bericht ontvangen en heeft inmiddels zijn nieuwe CV-content ontvangen.

  • Wekelijks zijn er door Rob Keehnen en Marjolein Jetten diverse blogs gepubliceerd met een groot aantal tips over het voeren van sollicitatiegesprekken, het schrijven van een goed CV en overtuigende motivatiebrief en hoe om te gaan met een LinkedInprofiel.

Ook in de maand januari staan er weer diverse activiteiten op de agenda.

  • Door het grote succes organiseren we op maandag 16 januari a.s. weer een nieuwe “Met je CV aan de wandel” in Zandvoort.

Dit initiatief wordt ondersteunt door de Facebook groep “Wandelen naar Werk”. Werkzoekenden krijgen advies m.b.t. hun CV, sollicitatie en carrière en zijn in de gelegenheid om ervaringen op de arbeidsmarkt uit te wisselen met anderen. Dit is geheel kosteloos. Koffie en thee zijn wel voor eigen rekening.

  • Sollicitatietraining: Ga je binnenkort solliciteren en wil je je sollicitatievaardigheden oppoetsen?  Of kom je regelmatig bij sollicitaties tot de laatste ronde maar word je steevast afgewezen? Word je regelmatig afgewezen om vage redenen of hoor je vaak niets meer van de recruiter? Dan kan een CV-opmaat sollicitatietraining  een optie zijn:

  • Een individuele of groepssollicitatietraining door Marjolein Jetten kan je verder helpen. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring als Recruiter en Manager Werving& Selectie en het geven van trainingen en coaching . Zie ook de website voor referenties.

  • Op woensdagochtend 25 januari organiseren we een groepssollicitatietraining. U kunt zich aanmelden via de website.  

  • Ook in de komende periode zullen er weer diverse blogs gepubliceerd gaan worden met veel sollicitatietips. Dus houd de website van CV-opmaat  in de gaten!

Wij wensen je hele mooie feestdagen en een voorspoedig, gezond en heel succesvol 2017!

 

Vind je het leuk om deel te nemen aan “Met je CV aan de wandel”, de individuele of groepssollicitatietraining ? Ga dan naar de website van www.CV.opmaat.nl voor meer informatie en geef je op! 

 

Volg ons via Facebook, twitter en LinkedIn.

 

Een hartelijke groet,

Rob Keehnen en Marjolein Jetten