U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Maandag 10 juli 2017 van 10.00-12.00 uur:

 

MET JE CV AAN DE WANDEL

 

Houd je van wandelen en ben je werkzoekend? Ben je op zoek naar contact met andere werkzoekenden? Wil je tips krijgen met betrekking tot je CV of sollicitatiegesprek? Wil je je sollicitatie-ervaring delen met andere werkzoekenden? Of ben je op zoek naar kennismaking met andere werkzoekenden?  Wil je tips van een ervaren loopbaancoach?
Marjolein Jetten van CV-opmaat organiseert samen met de Facebook groep “Wandelen naar Werk” weer een interactieve strandwandeling voor werkzoekenden:  ‘Met je CV aan de wandel’.

De Wandeling
Tijdens de wandeling heb je volop de tijd om elkaar te leren kennen, te netwerken, ervaringen te delen en tips te ontvangen van zowel werkzoekenden en beide loopbaancoaches. 
Om er zoveel mogelijk voor jezelf uit te halen, vragen wij je om je CV mee te nemen.  Bereid ook een aantal vragen voor: Wie ben je? Naar wat voor baan ben je naar op zoek? Waar loop je tegenaan bij het zoeken naar de gewenste functie? Waar kunnen anderen je bij helpen? Welke tips heb je voor andere werkzoekenden? Deze vragen en tips zullen we tijdens de wandeling met elkaar bespreken. Het doel is dat je aan het einde van de wandeling nieuwe inspiratie hebt opgedaan, je nieuwe mensen hebt leren kennen en mogelijk nieuwe ideeën hebt om aan de slag te gaan. En wellicht zit de gouden tip er voor je bij?!

Hoe laat en waar?
We vertrekken om 10.00 uur vanaf Tijn Akersloot in Zandvoort. En om 12.00 uur drinken we daar ter afsluiting een kop koffie.  Het adres is: Tijn Akersloot, Boulevard Paulus Loot 1, 2042 AD Zandvoort. Parkeren kun je hier voor de deur.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, de wandeling is gratis. De koffie is wel voor eigen rekening.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je je inschrijven voor deze wandeling? Stuur ons dan even een e-mail of bel met Marjolein Jetten: 06 29 33 2916. Je ontvangt een bevestiging van deelname. Indien je dit niet hebt ontvangen, bel dan even!

We ontmoeten je graag op het strand!

 

Marjolein Jetten

 

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste sollicitatietrends en activiteiten. Volg ons via Facebook, Twitter en LinkedIn.