U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

zelfstandige
Financieel medewerker creatief bureau
( Amsterdam, 20-24 uur, m/v)

​Werken als Zelfstandig Financieel Administratief Medewerker bij een creatief bureau? Met flexibele werktijden? In een karakteristiek pand in Amsterdam? Wil je graag de directie ondersteunen en een substantiële bijdrage leveren aan opdrachtgevers met mooie merken? Dan zijn we op zoek naar jou! Het bureau heeft ambitieuze groeidoelstellingen en wil graag het team uitbreiden met jou.

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een toonaangevend creatief bureau in Amsterdam. Met innovatieve concepten en ideeën (m.b.t. business, marketing en advertising) creëert het bureau waarde voor merken van interessante Nederlandse en internationale klanten. Samenwerken staat hierbij centraal; onderling, met specialisten buiten het bureau en natuurlijk met klanten. Bij het bureau werken ca. 30 mensen. 

Wat ga je doen?
In deze zelfstandige functie heb je een breed scala aan kerntaken en verantwoordelijkheden, waaronder:

 • Zelfstandig voeren van de financiële - en projectadministratie;
 • Leveren van een bijdrage aan de managementrapportages;
 • Maken van verkoopfacturen, inboeken van facturen; boeken van de uren, urenadministratie, salarissen overmaken, etc.;
 • Monitoren van budget performance;
 • Onderhouden van stamdata in het boekhoudsysteem;
 • Je bent betrokken bij diverse projecten en ad hoc werkzaamheden.


Wat wordt er van je verwacht?​

 • Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau (BE/AA of soortgelijk);
 • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur bij een reclamebureau of creatieve organisatie waar het werken met project- en urenadministraties gebruikelijk is;
 • Bent proactief, denkt mee en bent betrokken. Je weet precies wat er speelt en hebt de projecten en administratie onder controle, bent consciëntieus;
 • Hebt een resultaatgerichte en flexibele instelling;
 • Sterke en positieve persoonlijkheid, je kunt je goed staande houden in een jonge, enthousiaste en creatieve omgeving, self starter;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Werkt zelfstandig, bent zowel uitvoerend als adviserend bezig. Denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever; 
 • Hebt kennis van de toepassing binnen het palet van MS office producten, kennis van Symsys is een pre.


Wat wordt verder van jou verwacht?
Qua persoonlijkheid ben je iemand met goede communicatieve vaardigheden, enthousiast, met een praktische instelling, resultaatgericht en met een positieve werkhouding. Je vindt het leuk om te werken in een heel informele en collegiale werksfeer met veel jonge mensen. In deze zelfstandige functie werk je nauw samen met de Traffic Manager en de Office Manager en rapporteer je rechtstreeks aan de directie van de organisatie.

Wat krijg je terug?
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende parttime functie met veel flexibiliteit. Werken voor deze organisatie betekent meegroeien met de organisatie, ‘je eigen stempel kunnen drukken’ en werken in een dynamische omgeving met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een interessante creatieve organisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket op een fantastisch kantoor in Amsterdam.

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met een Nederlands CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.