U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

logo CV-opmaat.nllogo CV-opmaat.nl

Motivatiebrief

Vind je het lastig om zelf je motivatiebrief te schrijven? Ontbreekt het je aan de juiste woorden die reflecteren wat je bedoelt of heb je een ‘writersblock’? Heb je problemen met het schrijven van een motivatiebrief?
Graag helpen wij je om de overtuigende motivatiebrief te schrijven voor de vacature die jij ambieert!
Wij vinden de woorden die weerspiegelen waarom je graag in de functie en organisatie wilt werken in combinatie met jouw vaardigheden, competenties en interesses. Graag ontvangen we daartoe je CV, je profiel, het gewenste functieprofiel en eventueel de vacature en/of organisatie waar(op) je wilt solliciteren.  

Voor € 139,- (excl. BTW) schrijven wij je motivatiebrief gericht op de vacature en/of bedrijfsinformatie waarop je wilt reageren. Deze brief wordt in Microsoft Word gemaakt zodat je zelf, indien nodig, je brief kunt aanpassen. Bijvoorbeeld als je deze wilt gebruiken voor andere functies. Daarnaast ontvang je je brief in PDF format. CV-opmaat zorgt ervoor dat binnen 4 werkdagen (na ontvangst van betaling) je motivatiebrief voor je gereed is.

Wat staat er in je motivatiebrief: 

  • Een zakelijke layout passend bij jou en/of de organisatie waar je solliciteert
  • Gebruik van een leesbaar lettertype, tekengrootte en regelafstand
  • Spellingscontrole
  • Grammatica check
  • Indien gewenst, opname van een link naar je LinkedInprofiel
  • Indien gewenst gericht op een specifieke vacature
  • Je ontvangt een versie van je motivatiebrief in Microsoft Word en PDF format per e-mail
  • Optioneel is een opname van je profielfoto in je Motivatiebrief. Deze kun je per e-mail in een jpeg bestand aanleveren.
  • Heb je ook een CV van CV-opmaat? Optioneel is dat de motivatiebrief in dezelfde stijl kan worden uitgevoerd en dus passend bij je CV-opmaat. Dit draagt bij aan een zeer professionele en verzorgde indruk.

CV-opmaat kan ook je Curriculum Vitae verzorgen. Voor het opstellen en/of redigeren van je CV heeft CV-opmaat drie verschillende mogelijkheden en heb je al gedacht aan een overtuigend LinkedInprofiel

Klik op: "Overzicht" voor de diverse diensten  en tarieven waarmee CV-opmaat voor jou het verschil kan maken.

Klik op: "Contact" als u op zoek bent naar meer informatie of een opdracht wilt geven.