U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Op maandag 10 oktober j.l. organiseerde CV-opmaat alweer de derde (!):

 'MET JE CV AAN DE WANDEL'

Vanwege het succes van voorgaan de keren, organiseerden Marjolein Jetten en Rob Keehnen van CV-opmaat alweer de derde ‘Met je CV aan de wandel’, een interactieve strandwandeling voor werkzoekenden. 
Afgelopen weken hebben we dit aangekondigd op diverse social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook en ook de Facebook groep “Wandelen naar Werk” werd hierin betrokken.  Er kwamen 6 deelnemers en dat was een prima opkomst.

De Wandeling
Voorafgaand aan de wandeling hebben we uitgebreid kennisgemaakt. Het was nog even wachten op 2 deelnemers die helaas bij de verkeerde strandtent stonden: Vorige wandelingen vonden plaats bij Paviljoen Jeroen maar die was helaas net gesloten i.v.m. de winterperiode. De wijziging was helaas niet bij iedereen doorgekomen. Excuses daarvoor.

Tijdens de wandeling heeft Marjolein Jetten van CV-opmaat alle werkzoekenden gesproken en adviezen en tips gegeven over hun CV en sollicitaties of carrièrerichting. Ook hebben de wandelaars onderling hun ervaringen op de arbeidsmarkt uitgewisseld.
Na de wandeling hebben we nog onder het genot van een kopje koffie de wandeling afgesloten.

Wanneer weer?
De volgende “Met je CV aan de wandel” is op 16 januari a.s. We vertrekken om 10.00 uur vanaf Tijn Akersloot in ZandvoortEn om 12.00 uur drinken we daar ter afsluiting een kop koffie.  
Het adres is Tijn Akersloot, Boulevard Paulus Loot 1B Zandvoort.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, de wandeling is gratis. De koffie is wel voor eigen rekening.


Ben je geïnteresseerd en/of wil je je inschrijven voor deze wandeling? Of wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van CV-opmaat? Geef je dan op voor de nieuwsbrief, via de contactpagina.

Of bel met Marjolein Jetten 06 29 33 2916 of Rob Keehnen 06 10 55 0381

Graag ontmoeten we je op maandag 16 januari 2017!


Rob Keehnen en Marjolein Jetten

 

Met je CV aan de wandelMet je CV aan de wandel

 

CV-opmaat organiseerde op maandag 11 april 2016 van 10.00-12.00 uur:

MET JE CV AAN DE WANDEL

Vandaag was het zo ver, de eerste “Met je CV aan de wandel” is van start gegaan.
Rob Keehnen en Marjolein Jetten van CV-opmaat organiseerden op maandag 11 april een interactieve strandwandeling voor werkzoekenden:  ‘Met je CV aan de wandel’.
Afgelopen weken hebben we dit aangekondigd op diverse social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook en ook de Facebook groep “Wandelen naar Werk” werd hierin betrokken.  Er hadden zich 8 deelnemers ingeschreven en 6 deelnemers zijn op komen dagen.  Wat ons betreft een geslaagde opkomst.

De Wandeling
Voorafgaand aan de wandeling koffie gedronken bij Strandpaviljoen Jeroen en uitgebreid kennis met elkaar kunnen maken.
Tijdens de wandeling hebben Marjolein Jetten en Rob Keehnen van CV-opmaat alle werkzoekenden gesproken en adviezen en tips gegeven over hun CV. Sommige kandidaten hadden vooral vragen over de layout en anderen meer over de inhoud.
Eén kandidaat heeft morgen een sollicitatiegesprek en haar hebben we uitvoerig kunnen helpen hoe het beste het gesprek in te gaan.

Wanneer weer?
De volgende “Met je CV aan de wandel” is op 6 juni a.s. We vertrekken om 10.00 uur vanaf Strandpaviljoen Jeroen in Zandvoort. En om 12.00 uur drinken we daar ter afsluiting een kop koffie. 
Het adres is Strandpaviljoen Jeroen, Boulevard Barnaart 20, 2041 KB Zandvoort.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, de wandeling is gratis. De koffie is wel voor eigen rekening.

 

Ben je geïnteresseerd en/of wil je je inschrijven voor deze wandeling? Of wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van CV-opmaat? Geef je dan op voor de nieuwsbrief, via de contactpagina.

Of bel met Marjolein Jetten 06 29 33 2916 of Rob Keehnen 06 10 55 0381

Graag ontmoeten we je op maandag 6 juni a.s.!


Rob Keehnen en Marjolein Jetten