U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

VACATURES CV-OPMAAT
CV-opmaat heeft een aantal vacatures op de website staan. Dit betreft een selectie van de vacatures die Jetten W&S Partner in portefeuille heeft.


Voor kandidaten:
Bent u op zoek naar een nieuwe functie of wilt u graag werken in een andere organisatie? Wilt u zich oriënteren op een nieuwe werkkring of solliciteren op een interessante vacature? Kijk dan eens bij de vacatures van Jetten W&S Partner|careers in motion. Mocht u een interessante functie zien of bent u op zoek naar een andere functie dan kunt u vanzelfsprekend informeren naar de mogelijkheden. Wij hebben veel verschillende vacatures en opdrachtgevers, ook die niet op de website staan vermeld.
Daarnaast ondersteunt en begeleidt Marjolein Jetten werkzoekenden en sollicitanten. De kansen van werkzoekenden worden daardoor aanzienlijk vergroot:
- Met het maken van een persoonlijk CV, overtuigende sollicitatiebrief, en een goed LinkedInprofiel
- Gaat u solliciteren? Succesvol solliciteren kun je leren! Met een persoonlijke sollicitatietraining van een zeer ervaren Werving & Selectie deskundige leert u hoe u goed voorbereid het sollicitatiegesprek kunt voeren! 
- Ziet u een vacature aan die passend is bij uw ervaring, vaardigheden, opleiding en interesse? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via de e-mail of telefonisch op 06 29 33 2916. Graag vertellen wij u meer.

Voor organisaties
Het Werving & Selectie Traject van Jetten W&S Partner|careers in motion is uitstekend geschikt voor functies vanaf MBO+ niveau vanaf ca. 2 jaar werkervaring.

Het professioneel werven en selecteren van de juiste kandidaten leidt doorgaans tot betere resultaten voor uw organisatie: 

immers, een goede selectie kan leiden tot hogere klanttevredenheid, betere klantenbinding, een strakke financiële administratie en een lager ziekteverzuimpercentage. 

Ons full service werving en selectiebureau kan het Werving & Selectieproces voor u volledig ontzorgen: hierdoor heeft u tijd om zich volledig op uw organisatie te richten terwijl de Werving & Selectie Consultant van Jetten W&S Partner voor u de kandidaat werft en selecteert conform uw wensen en eisen t.a.v. functie- en persoonsprofiel.

Het Werving & Selectietraject betreft een zeer gedegen procedure van ons full service werving en selectiebureau waarin alle facetten van Werving & Selectie aan de orde komen. 

Centraal tijdens de samenwerking staat de communicatie, informatie en het nakomen van afspraken. Denkt u hierbij aan afspraken omtrent het informeren over de voortgang van de opdracht, informatie over de kandidaten en vanzelfsprekend ook de nazorg en evaluatie van de opdracht.

Meer weten? Neem dan even contact op met Marjolein Jetten: marjolein@cv-opmaat.nl of info@jettenwspartner.nl of telefonisch: +31 6 29 33 2916. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.