U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

'Win je CV in de door jou gekozen, eigentijdse

layout van CV-opmaat'

Solliciteren? Maar...heb je een gedateerd CV, ontbreekt er iets aan de uitstraling, heb je geen inspiratie of weet je niet hoe je een eigentijds CV schrijft? Doe dan mee met de wedstrijd.

Vergroot je kans om uitgenodigd te worden voor het eerste sollicitatiegesprek: CV-opmaat werkt!

Met je CV wil je een uitstekende eerste indruk maken op de recruiter of personeelsadviseur. Je wilt een professionele indruk maken én opvallen tussen de CV’s van alle sollicitanten. 
Maar hoe? Het lukt niet altijd om een professioneel CV te maken dat aan alle voorwaarden voldoet. De inspiratie ontbreekt, de juiste toonzetting en je vraagt je af: aan welke voorwaarden voldoet een modern CV? 

Met een CV van CV-opmaat maak je meer kans om uitgenodigd te worden voor een eerste gesprek!

Wat is de bedoeling?
Kies op de website van CV-opmaat een layout die je mooi vindt. De lay-outs waaruit je kunt kiezen, kun je hier vinden. Maak een keuze welke layout en kleur jij het mooist vindt. Stuur een e-mail, samen met je huidige CV en eventueel foto naar info@cv-opmaat.nl. JE KUNT JE AANMELDEN TOT 28 juni A.S.!

Prijzen en trekking?
De trekking van “Win je CV in de door jou gewenste layout en kleur” wordt gehouden op  30 juni 2017.
De winnaar ontvangt persoonlijk per e-mail bericht en binnen 7 werkdagen zijn of haar nieuwe CV.
Let op: Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar wordt met de gewonnen layout vermeld op de website en krijgt persoonlijk bericht. We zouden het zeer waarderen als de winnaar een persoonlijke foto en referentie wil e-mailen voor plaatsing op de website en Social Media.

De winnaar ontvangt een ‘CV Content’: We zetten je CV in de door jou gekozen lay-out en kleur zodat je CV bij de volgende sollicitatie opvalt. We kijken bij je CV naar:

  • Gebruik van een prettig, leesbaar lettertype, tekengrootte en regelafstand.
  • Spellingscontrole.
  • Opname van een link naar je LinkedIn profiel.
  • Je ontvangt je nieuwe CV in een versie van Microsoft Word en in PDF format.
  • Optioneel is een opname van je profielfoto in je CV. Graag vooraf per e-mail aanleveren.
  • Daarnaast ontvang je eventueel nog tips ter verbetering van de inhoud.

Zijn er kosten aan verbonden?  
Er zijn geen kosten aan verbonden. Leuk toch? Als je wint, weet je meteen hoe een professional naar jouw CV kijkt, krijg je advies over je CV, een nieuwe layout en dat helemaal gratis!


Heb je een vraag?
Voor vragen kun je ons natuurlijk altijd even bellen met Marjolein Jetten of met Rob Keehnen. We zijn bereikbaar op 06 29 33 2916.

Op de hoogte blijven van de nieuwste sollicitatietrends en activiteiten van CV-opmaat? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Volg ons via Facebook, twitter en LinkedIn.

Een hartelijke groet,

Marjolein Jetten