U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

TESTIMONIALS

 R. Brand: Financieel Directeur / CFO at BIM Media bv: Sollicitatietraining

Na verschillende sollicitaties kwam de vraag: ‘Hoe kan ik succesvol solliciteren?’, steeds vaker bij mij naar boven. Tijd om de stap te nemen om met iemand met verstand van zaken te kijken naar mijn wensen, capaciteiten en mogelijkheden. Marjolein Jetten van Jetten Werving & Selectie Partner was de beste die ik had kunnen treffen! 

De afgelopen vijftien jaar heb ik heel weinig gesolliciteerd en ik had dus behoefte had aan een brede en persoonlijke sollicitatietraining. 
We zijn na een prettige intake, waarin ze goed doorvroeg naar mijn achtergrond en mijn trainingsbehoefte, direct aan de slag gegaan. 
Meteen viel op dat Marjolein zich heel goed in mij kon verplaatsen, waardoor het een heel efficiënte en persoonlijke ‘maatwerk’ training werd: Onderwerpen waar ik zelf al het nodige van wist, kwamen alleen in vogelvlucht aan bod. Hierdoor konden we meer tijd te kunnen besteden aan die onderwerpen die voor mij het verschil gaan maken. 

In de training zijn verschillende zaken aan de orde gekomen: van het schrijven van een goed persoonlijk profiel, inhoud van mijn CV, LinkedIn en motivatiebrief tot het hanteren van gesprekstechnieken m.b.t. het voeren van (telefonische en persoonlijke) sollicitatiegesprekken. Maar ook houding, kledingcode en het opbouwen en onderhouden van relaties met recruiters: dus eigenlijk alles waarop ik me kan voorbereiden m.b.t. het gehele werving & selectieproces bij een sollicitatieprocedure. 

Marjolein is zeer betrokken en gaat door ‘totdat het goed is’. En als ze een week later nog een ingeving heeft, staat die direct op de mail of belt ze even. Zo krijg je echt het gevoel dat ze betrokken bij je is omdat ze dus ook na de training met je bezig is. 

Marjolein kan vanuit haar eigen ervaring mooi vertellen hoe een recruiter denkt en ‘acteert’ en hoe ik me daarop kan voorbereiden. Ook met rollenspellen. Dat heeft mij enorm geholpen in hoe ik mijzelf gedurende het proces goed kan profileren. En met succes, want tot nu toe word ik altijd uitgenodigd voor een eerste gesprek! 

Resumerend ben ik erg blij dat ik niet heb gedacht: 'hoe moeilijk kan het zijn!?!' Maar dat ik hulp heb gezocht. 
Iedereen die in de loop der jaren veel kwaliteiten heeft opgebouwd, maar niet weet hoe deze goed te etaleren, wordt bij Marjolein enorm geholpen!less

September 21, 2016, Rogier was Marjolein's client (zie ook https://nl.linkedin.com/in/marjoleinjetten)


Peter van den Broek (Sales & Marketing manager): Sollicitatietraining/coaching
‘Ik heb Marjolein gevraagd toen ik niet meer wist welke carrièrestap ik wilde maken. Daarnaast had ik behoefte aan een praktische training bij een tweetal op stapel staande sollicitatiegesprekken. Tijd dus om de stap te nemen om samen met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Hoe ga ik vanuit mijzelf, mijn ervaring en kennis praktische deze gesprekken aan en stappen maken? Waar liggen mijn competenties en welke van deze pasten goed bij mijn mogelijkheden in de vacatures.

Ik vond het wel lastig om een goede loopbaancoach te kiezen, want er is erg veel aanbod. Mijn keus viel op Marjolein omdat ze ook al eerder een duidelijk advies over mijn CV had gegeven via CV-opmaat. CV-opmaat is een samenwerking tussen Jetten W&S Partner en Rob Keehnen Recruitment.

In het traject dat ik bij Marjolein volgde, stelde ze me telkens de juiste vragen die mijn gedachte ordenen. Ze is nuchter, heeft empathie, is praktisch en respectvol in haar aanpak. Niet zo zweverig, maar duidelijk en heeft altijd tijd om te klankborden. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé.

Het traject heeft me veel rust gegeven en focus op mijn volgende stappen en keuzes.

“Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk of sollicitatiegesprekken wil voorbereiden, adviseer ik daarom Marjolein Jetten in te schakelen.”  D.d. 10 mei 2016

Flip Slisser (senior Key Accountmanager): Wat ziet mijn nieuwe CV er goed uit, mooi opgesteld en aangepast door CV-opmaat. Ik wil iedereen aanraden je CV te laten bekijken en te laten aanpassen door CV-opmaat. CV-opmaat, ontzettend bedankt, ik ben er erg blij mee en hou jullie op de hoogte. Krijg nu al positieve reacties!!! D.d. 28 april 2016


Alex B. (Sr. Store manager): "Na 15 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, wil ik mijn licht gaan opsteken op de externe arbeidsmarkt. Ervan bewust dat mijn vaardigheden op dit gebied roestig zouden kunnen zijn, heb ik professioneel advies en ondersteuning gezocht. Rob en Marjolein hebben mij persoonlijk advies gegeven en mij, met hun actuele kennis, geholpen aan een supergoed CV en een strakke LinkedIn pagina. Nu al word ik meer en vaker gevonden en krijg ik interessante aanbiedingen. Wanneer de juiste baan voorbij komt, ben ik meteen goed voorbereid voor de sollicitatie met een super professioneel CV! CV-opmaat, hartelijk dank!"
D.d. 16 maart 2016

Tamara van Z. (hulpverlener): "Beste Marjolein, Hartelijk dank voor dit CV en deze motivatiebrief, ik ben er superblij mee. Persoonlijk vind ik deze brief uitstekend geschreven en het CV zo goed bij mij passen. Ik heb er niets op aan te merken!!!! Je hebt alles zo goed verwoord! Indien nodig zal ik je bij vrienden en kennissen aanbevelen". D.d. 2 maart 2016. 

Aanvullende informatie: Deze dame is inmiddels aangenomen bij het bedrijf en in de functie die zij wenste!

Erik 
R:
"Mijn gedateerde zakelijke CV is door Rob Keehnen van CV-opmaat aangepakt. Resultaat:fris, zakelijk voor luttel bedrag. Aanrader! D.d. 1 maart 2016.

Mirjam van Genugten (Marketing Communicatie Specialist): "Ik heb Marjolein leren kennen als een enthousiaste, bijzonder vaardige loopbaancoach met een groot inlevingsvermogen, uitstekende mensenkennis en brede expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Marjolein heeft het vermogen je meteen op je gemak te stellen en ze voert ogenschijnlijk een gezellig gesprek over van alles en nog wat. Ondertussen luistert ze goed en ze heeft snel door wie ze tegenover haar heeft en wat diens drijfveren zijn." D.d. 9 juni 2015.

Jan B.: "Ik kan CV-opmaat van harte aanbevelen. Rob Keehnen heeft een zakelijke, maar toch persoonlijke aanpak en dit maakt het een plezier om met hem samen te werken en we zijn tot een goed resultaat gekomen." D.d. 11 januari 2016

 

Annerie Lucassen (sr. Accountmanager Zorg): "In de dagen dat ik heb mogen samenwerken met Marjolein, heb ik een vrouw leren kennen die bereid is zich zodanig in te leven in de persoon aan de andere kant van de tafel, dat uiteindelijk de échte drijfveren naar boven gehaald worden. Zij is hiertoe instaat omdat zij hiervoor de empathie bezit, de wil bezit om niet zonder meer met een antwoord genoegen te nemen als zij aanvoelt dat er wellicht nog een diepere laag ten grondslag ligt aan een eerder gegeven antwoord, maar zeker ook vanwege haar kennis. Zij kan putten uit een breed en diep scala van ervaringen welke Marjolein heeft opgedaan in zowel de uitvoering als Consultant, als in de aansturing van Consultants als Manager voor omvangrijke Werving- en Selectietrajecten en assessments voor diverse organisaties." D.d. 21 mei 2015.

Sandra R.: 
"Het is enorm fijn om een onafhankelijk arbeidsmarkt professional aan je zijde te hebben tijdens het solliciteren. Mijn door Rob aangescherpte Curriculum Vitae doet mijn werkervaring en persoonlijkheid meer recht. Daarnaast is Rob een fijne sparringpartner om aansluiting te vinden op de huidige arbeidsmarkt". D.d. 4 februari 2016.

Paul van
 R. (Relatiemanager Banking):
 
"Marjolein heeft mij goede adviezen en nuttige tips gegeven waarmee ik mij uitstekend kan voorbereiden op mijn sollicitatie voor de functie van Key Accountmanager. Ze is een professional die op een persoonlijke en betrokken wijze vanuit haar vakgebied adviseert en op een prettige en correcte manier met mij als klant omgaat. 

Ik kan Marjolein Jetten van CV-opmaat van harte aanbevelen voor het adviseren m.b.t. je sollicitatiegesprek in het algemeen en je Curriculum Vitae in het bijzonder omdat je sterke kanten beter tot hun recht komen en je goed voorbereid de sollicitatieprocedure ingaat." D.d. 16 februari 2016


Famke K.: "Ik kan Rob u van harte aanbevelen voor het maken van uw CV, hij is accuraat, snel en duidelijk. Hij heeft mij snel geholpen met correcties en een duidelijk en onderscheidend format aanbevolen en gecreëerd. Op naar succes, Rob bedankt!" D.d. 18 december 2015. 

 

Cees v.d. B.: "Ik beveel Rob Keehnen van harte aan. Ik ken hem als iemand die zeer betrokken is bij wat hij doet, prettig in de omgang en betrouwbaar. Hij heeft een goed analytisch vermogen, komt snel tot de kern van een vraag of probleem en zoekt naar een passende oplossing. Rob is iemand met een duidelijk verhaal, weet van aanpakken en komt zijn afspraken na. Hij weet zijn talenten goed te gebruiken en zet ze graag in voor een ander." D.d. 17 november 2015.