U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Trekking 'Win je CV in de door jou gewenste, eigentijdse layout van CV-opmaat' d.d. 31 oktober 2016


Vandaag was het zo ver, 31 oktober 2016, de trekking van de wedstijd “Win je CV in de door jou gewenste, eigentijdse layout van CV-opmaat”. 

Rob Keehnen en Marjolein Jetten van CV-opmaat organiseerden voor de tweede keer deze wedstrijd waarbij deelnemers hun huidige CV in een nieuwe layout kunnen winnen.
Afgelopen weken hebben we dit aangekondigd op diverse social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Maar liefst 48 deelnemers hebben zich ingeschreven voor deze wedstrijd! Wat ons betreft een geslaagde wedstrijd die zeker een vervolg gaat krijgen.

Klik hier voor de link naar de video: https://youtu.be/d8oSmm18mxk
 

Ben je geïnteresseerd en wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief? Stuur ons dan even een e-mail: http://www.cv-opmaat.nl/welkom/contact-2/ en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten.

Geen zorgen, we gaan je niet wekelijks spammen met nieuwsbrieven en updates maar wil je de nieuwsbrief toch niet langer ontvangen dan is uitschrijven simpel met één druk op de knop.


Met hartelijke groet,

Rob Keehnen en Marjolein Jetten